Jak využít dětské přikrývky a proč zvolit Tommy Lise?



Dětské přikrývky jsou velmi oblíbenou součástí výbavy pro miminka a tento článek vám objasní proč. Zároveň vám poradíme, jak správně takovou přikrývku pro miminko vybrat.

K čemu se dětské přikrývky využívají?


Dětské přikrývky jsou oblíbené především pro svoji multifunkčnost. Využít je totiž můžete téměř pro jakoukoliv situaci. Vaše miminko si na nich může hrát, spinkat i relaxovat. Vás, jako maminku, zajisté nadchne možnost využít přikrývku jako clonu při kojení, přehoz přes kočárek a v neposlední řadě i jako módní doplněk. Často můžete narazit na opravdu krásné vzory.


Jak vybrat správnou dětskou přikrývku?


Možností, kde koupit dětskou přikrývku, je opravdu velmi mnoho.  Málokde vám ale poradí podle čeho vybírat a na jaké parametry se zaměřit.


Dbejte na to, aby byla přikrývka prodyšná.

Ideálně zvolte mušelínovou bavlněnou přikrývku. Mušelínová tkanina je ve světě známá již několik století. Jedná se o tenký materiál, který se získává se zkroucených vláken, díky nimž je tkanina pevná. Vlákna mají mezi sebou zároveň malé mezery, což umožňuje látce krásně dýchat a      vaše miminko tak bude spokojené.


Ujistěte se, že zvolíte správný materiál, který nebude dráždit pokožku dítěte.

Sázkou na jistotu je 100% bavlna. Naopak se vyhněte syntetickým materiálům, které nejsou vhodné pro pokožku vašeho miminka.


Zvolte správnou velikost.

Ideální velikostí je cca 1 metr x 1 metr. Tato velikost přikrývce dodává její univerzálnost. Jedině podobně velkou dětskou přikrývku využijete jako podložku, přehoz nebo clonu při kojení.



Proč zvolit dětské přikrývky od Tommy Lise?


Jsou měkké a prodyšné - Naše bavlněné dětské přikrývky jsou díky svému materiálu hedvábně jemné na povrch a díky pečlivé výrobě odpovídají těm nejvyšším nárokům na kvalitu a bezpečnost. Mají čtyři prodyšné vrstvy a jsou vyrobeny ze 100% bavlny.


  1. Jsou extra savé - Vašemu děťátku tak přikrývka zajistí komfort kdykoliv během celého roku.
  2. Jsou multifunkční - Využijete je při kterékoliv nezapomenutelné chvíli s vaším miminkem.
  3. Dětskou přikrývku lze použít jako dečku, prostěradlo, osušku nebo i jako clonu při kojení
  4. Mají nádherné barevné vzory - Jejich designové provedení je vskutku neobyčejné. Roaming Mangrove vás ohromí svým svěžím přírodním designem a Airy Grace nadchne nádherně rozkvetlými květy.


Maminky, podívejte se na přikrývky Tommy Lise a jejich nádherné vzory!